Brigita Šuler in Matjaž Ograjenšek predstavljata balado!

0
Vir: Facebook

V ritmu prihajajočega praznika zaljubljencev, sta glasove združila Brigita Šuler in Matjaž Ograjenšek, javnosti bolj znan kot pevec velenjske skupine Chateau, s priljubljeno priredbo “Mlinar na Muri”.

Amorja, ki sta Brigito in Matjaža združila v ljubezenski baladi “Zaljubljena”, sta bila tokrat avtor glasbe Zvone Hranjec in avtor besedila Boris Vratanar. Zvone je kot nekdanji avtor Brigitinih pesmi z Brigito že sodeloval, tokrat pa sta jo k sodelovanju povabila z Matjažem in potrdila svoja pričakovanja, da bosta Brigitin in Matjažev vokal zvočno najbolje predstavila pesem Zaljubljena, po kriterijih avtorske ekipe.

Pesem sta Brigita in Matjaž sicer posnela že v poletnih mesecih lanskega leta, vendar bo svojo predstavitev doživela šele zdaj, na valentinovo. Na vseh radijskih postajah, lokalnih TV in Brigitinem YouTube kanalu. (https://www.youtube.com/c/BrigitaŠuler)

Videospot za pesem Zaljubljena sta Brigita in Matjaž nameravala posneti v naravi, težava pa je bila v tem, da je pevko na termin snemanja doletela huda viroza. Snemanje je bilo zato prestavljeno na zadnji možen termin pred valentinovim, vendar je ekipo na dan snemanja presenetilo sneženje in mraz. Če jima v velenjski Vili Herberstein, ne bi v zadnjem trenutku prijazno odstopili svojih prestižnih prostorov za potrebe snemanja, Brigita in Matjaž videospota verjetno sploh ne bi mogla posneti pred izidom pesmi. Zato se Vili Herberstein in izredno prijaznemu osebju, Brigita in Matjaž še javno zahvaljujeta za njihovo pomoč v zadnjem trenutku.