Jax Jones v sodelovanju z Ino Wroldsen predstavlja singel “Breathe”

0
Vir: Universal Music

Po izjemnem uspehu singlov „Instruction” in „You Don’t Know Me” Jax Jones, nominiranec za grammyja, predstavlja popolnoma novi singel „Breathe“, ki je nastal v sodelovanju z norveško pevkoIno Wroldsen.

Jax Jones nadaljuje odličen niz glasbenih sodelovanj – po Demi Lovato, Stefflon Don in RAYE je na vrsto prišla Ina Wroldsen – pevka, ki je do sedaj prodala že več kot 20 milijonov singlov, saj piše besedila za izvajalce kot so  Calvin Harris, Clean Bandit in Anne Marie.

Sodelovanja z Demi Lovato in Stefflon Don so zame pomenile uresničitev enih sanj, delo z Ino pa drugih. Ina ni samo neverjetna pevka, amapk je trenutno ena najboljših in najuspešnejših tekstopisk. Ko sva bila skupaj v studiju, si nisem mogel predstavljati nikogar, ki bi v pesem vnesel takšna čustva kot ona.” – Jax Jones

Odkar je na glasbeni sceni, je Jax Jones dosegel to, o čemer lahko mnogo glasbenikov le sanja. Nominiran je za nagradi BRIT in grammy, kot samostojni izvajalec je prodal več kot 6,5 milijonov singlov, kot pisec besedil in producent pa še dodatnih 12 milijonov.

Singel „Breathe” ft. Ina Wroldsen je preko spodnje povezave na voljo na glasbenih platformah Deezer, iTunes, Apple Music in Google Play:
https://umsi.lnk.to/BreatheJaxJones

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Vnesite svoje ime