Mišo Kontrec predstavlja ,,Adijo mladost”

Vir: facebook.com

Mladost – norost, starost – spomini na norost. Tako nekako bi opisal to življenjsko pot, ki nas pelje iz mladosti do starosti. Ko si mlad in pomisliš, da boš nekoč star, se vedno nekje v mislih prikradejo besede: “Jaz pa ne”. Vendar obdobje mladosti še prehitro začne jemati slovo, počasi izginja, za njo pa ostajajo spomini iz preteklih dni.

Mladost odide, vendar tudi starost je lepa, tudi to življenjsko obdobje nam prinaša srečo, uspeh, ljubezen. Samo sprejeti jo je potrebno takšno kakršna je, z vsemi dobrimi in slabimi lastnosti. Nikoli ne smemo izgubiti leska v očeh, tistega žara mladosti, dobre volje, predvsem pa morajo biti naše misli pozitivne še veliko bolj, kot pa v mladosti. Vedno, ko se v vas prikradejo negativne misli, prikličite na plano mladostnika, ki je še vedno nekje skrit v vas, ki je vedno bil dobre volje, nasmejan in srečen. Mogoče samo spi in ga morate zbuditi.

Naj vas moja nova pesem z naslovom Adijo mladost, katere besedilo je napisal Drago Horvat, glasbo in aranžma pa je moje delo, spomni na vse lepe dni v mladosti, še več pa naj vam prinese lepih nepozabnih dni v starosti.