Nadarjeni Neven Stipčić predstavlja nov avtorski singel „Čujem ti glas“

0
Vir: Universal Music

Neven Stipčić predstavlja novi singel – čustveno pop balado „Čujem ti glas”. Izid nove skladbe je pospremil z videospotom, posnetim na gori Kalnik.

 

Mladi in nadarjeni glasbenik Neven Stipčić si bo leto 2017 zagotovo zapomnil kot eno najbolj pomembnih, kar se tiče njegove kariere. Hrvaško občinstvo, ki ga je spoznalo kot enega najbolj obetavnih glasov v šovu The Voice – Najljepši glas Hrvatske, je toplo sprejelo njegovi debitantski avtorski skladbi, energična pop-funk singla „Samo ti” in „Osjećaš li”, kot piko na i za zaključek prvega ustvarjalskega leta pa Neven predstavlja nežno balado „Čujem ti glas“.

Neven je avtor besedila in glasbe za novo skladbo Čujem ti glas“, za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Tomislav Horvatinović. Aranžma za godala je medtem napisal priznani hrvaški skladatelj filmske glasbe, dobitnik nagrade porin, Dalibor Grubačević.

„Všeć mi je, kadar se besedilo in melodija takoj ujameta in se v pesmi lepo razvijata. V skladbi se zbirajo razne misli in občutki, ki se na koncu, v zadnjem refrenu, razpršijo in ustvarijo nove energije. Upam, da jih bodo poslušalci začutili,” je dejal Neven.

Videospot so posneli pri grajskih ruševinah na gori Kalnik. Jesenske barve narave in veličastni posnetki ruševin Starega grada so se čudovito zlili s pesmijo in še dodatno poudarili grandioznost, ki jo prinaša Nevenov tretji singel „Čujem ti glas”. Ogledate si ga lahko na Nevenovem uradnem kanalu na YouTubeu/Vevu:
https://neven.lnk.to/CTGVideo

Singel „Čujem ti glas” je na voljo tudi na glasbenih platformah Deezer, Google Play, Apple Music in iTunes:

https://neven.lnk.to/CujemTiGlas

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Vnesite svoje ime