Oddaje

Vabljeni ob sobotah zvečer k poslušanju Radia Dragon! Skoraj vsak sobotni večer glasba v živo: radijska veselica, sobotni Party in Sobotni večer klap. Radijska veselica prinaša slovensko narodno-zabavno in zabavno glasbo najbolj priljubljenih izvajalcev ob katerih lahko zaplešete kar doma, ali pa kjerkoli seže spletna povezava. Veselica za vaš prijeten sobotni večer v naši družbi.

Pridružite se naši zabavi in uživajte v ritmih popularne nove in tudi manj nove plesne glasbe na Radiu Dragon. Sobotni Party je pravi odgovor, da se sprostite ob koncu tedna in se zabavate z nami tudi vi! Zabava traja cel večer, od osmih vse do polnoči. Vabljeni!

V sobotnih večernih terminih vas čakajo najboljše klape in njihovi znani napevi. Pojte z nami, postanite in ostanite naš zvesti prijatelj. Sobotni večer klap je najbolj poslušan program v živo na Radiu Dragon. Pridružite se nam tudi vi!

Na Radiu Dragon si lahko izberete in slišite vašo najbolj priljubljeno skladbo. Glasbene želje predvajamo vsako sredo ob 17.uri. Napišite ime in izvajalca glesbene želje in poslušajte Radio Dragon po vašem okusu! Glasbeno željo pošlite na info@radiodragon.eu

Na Radiu Dragon lahko od 10. septembra spremljate tudi otroški program. Vsako nedeljo ob 9. uri zjutraj čakajo naše najmlajše poslušalce popularne pravljice in najlepše otroške pesmice. Zaradi izjemnega zanimanja pa oddaje ponavljamo vsako sredo ob 19.30. uri zvečer. Bodite z nami!

Vsako nedeljo od 12. do 15. ure vas čaka na radiu Dragon narodno-zabavno popoldne po domače. Nedeljskega kosila ni brez domače slovenske glasbe. Nove in stare polke in valčki ob katerih lahko tudi zapojete in zaplešete v prijetno nedeljsko popoldne. Vabljeni torej k poslušanju Radia Dragon tudi vsako nedeljo!