Peljemo vas v zakulisje snemanja videospota Marijine uspešnice “Louder Than A Drum”

0
Vir: Universal Music

Mlada in nadarjena srbska pevka Marija Žeželj je svojim oboževalcem omogočila, da pokukajo v zakulisje snemanja videospota za njen aktualni singel „Louder Than A Drum”. Behind-the-scenes video lahko pogledate na njenem uradnem YouTube/VEVO kanalu, ki ima že več kot 130.000 naročnikov:  http://marija.lnk.to/LTADBTS

18-letna Marija je v Srbiji znana predvsem kot izjemno uspešna vlogerka – njena vlogerska kanala imata skupaj več kot pol milijona naročnikov. V pevskih vodah se je profesionalno prvič preizkusila poleti, ko je podpisala pogodbo z založbo Universal Music in izdala singel„Dance Like Nobody’s Watching”. To je bil zadetek v polno, saj videospot za omenjeni singel na YouTubu/VEVU danes beleži že več kot 15 milijonov ogledov„Louder Than A Drum” je Marijin drugi samostojni singel, produciral pa ga je avstrijski pop dvojec Popmaché, ki se je podpisal tudi pod njen prvenec.

V videu, ki oboževalcem omogoči vpogled v nastajanje videospota, Marija razkrije, o čem pravzaprav govori skladba „Louder Than A Drum”.„Singel govori predvsem o meni, pripoveduje zgodbo o odnosu, ki ga imam z občinstvom: kako me doživlja občinstvo, kako jaz izražam svoja občutja in kako se jih do določene mere bojim izraziti. Na nek način sem s to pesmijo pokazala, kaj mi vse to pomeni in na kakšen način komuniciram z občinstvom. Sodelovala sem pri pisanju pesmi, zato mi je zelo blizu. Zares sem uživala v celotnem ustvarjalnem procesu.” 

Poleg Marije v behind-the-scenes videu svoje vtise delijo tudi režiser Kosta Djuraković, stilist Vladimir Gašić, producentka Vanja Lozanovićin vizažistka Ena Jović.

Skladbo in videospot za „Louder Than A Drum” je Marija predstavila konec lanskega leta. Singel se je v Srbiji, pa tudi v regiji, hitro povzpel na vrhove lestvic največkrat predvajanih skladb na radijskih postajah in digitalnih platformah, kot je Deezer. V sklopu promocije singla je Marija nastopila tudi na Dunaju, kjer je z mladim ameriškim pevcem Alexom Aionom v prostorih Univesal Music Austria izvedla njegov singel  “Does It Feel Like Falling”.

„Louder Than A Drum” je digitalno na voljo po celem svetu, v Sloveniji pa je dostopen na glasbenih platformah Deezer, Apple Music, iTunes in Google Play:  https://Marija.lnk.to/LTAD

Marijini videospoti so objavljeni na njenem YouTube/VEVO kanalu:  https://Marija.lnk.to/Vevo