Že veste, kje boste za novo leto? Bogat glasbeni program v večjih mestih!

2
Vir slike: maribor-pohorje.si Tekst: Siol in D.K.

Dogajanje na prostem po slovenskih mestih bo na najdaljšo noč pestro. Izberite koncert, s katerim boste pričakali novo leto.

LJUBLJANA

V slovenski prestolnici se bo silvestrovanje začelo ob 21. uri in bo potekalo na več lokacijah.

KONGRESNI TRG

Glavno dogajanje bo potekalo na Kongresnem trgu, kjer bodo nastopili Klara JazbecCoverLoverJana Šušteršič in Lea Sirk, po polnoči pa bo nastopila hrvaška Grupa Vigor.

MESTNI TRG

Dogajanje na Mestnem trgu bo tradicionalno namenjeno ljubiteljem popevk. Obiskovalce bosta zabavali Helena Blagne in Nuša Derenda s spremljevalnima skupinama.

POGAČARJEV TRG

Na Pogačarjevem trgu bodo na svoj račun prišli ljubitelji slovenskih izvajalcev popularne in narodno-zabavne glasbe. Nastopili bodo Kvintet Danila Lukana in FKK Band.

TRG FRANCOSKE REVOLUCIJE

Silvestrovanje na Trgu francoske revolucije bodo letos popestrili Nipke, Trije kralji – ZlatkoKlemen Klemen in RecycleMan, ter Happy Ol`McWeasel.

MARIBOR

Silvestrovanje v štajerski prestolnici bo kot vsako leto potekalo na največjem slovenskem trgu, Trgu Leona Štuklja. Praznovanje se bo začelo ob 21. uri, ko bodo nastopili Tanja Žagar & Avantura, prve ure novega leta pa bo navzoče zabavala skupina The Rocktors z začetkom ob 00.30.

CELJE

Množico v Celju bodo v novo leto popeljali člani zasedbe Kingston. Silvestrovanje se bo začelo ob 22. uri in bo potekalo na Krekovem trgu.

KOPER

Za tiste, ki želijo v novo leto vstopiti s pogledom na morje, bo to mogoče v koprski Taverni. Silvestrovanje se bo začelo že ob 20. uri, nastopila pa bosta Žavbi band in Gedore.

NOVO MESTO

Na Novem trgu v Novem mestu se bo silvestrovanje začelo ob 21. uri, nastopili pa bodo njihovi domači MRFY, priljubljena skupina Tabu in ansambel Azalea.

PTUJ

Najdaljšo noč v letu bodo lahko obiskovalci preživeli v srcu najstarejšega slovenskega mesta. Na Mestnem trgu bodo začeli ob 22. uri, nastopili pa bodo Manouche in David Matići Band.

BLED

Na Bledu se bodo obiskovalci lahko od letošnjega leta poslovili na dveh lokacijah. V Zdraviliškem parku bodo v okviru Praznične promenade nastopili Gregorji, obiskovalce trgovskega centra pa bo zabavala sedemčlanska pop zasedba Gina z bandom.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Vnesite svoje ime